1
Verwarm de oven voor op 150 ° C en vet de springvorm in.
2
Bak de pecannoten en de geraspte kokos in de oven gedurende 7-8 minuten tot ze bruin zijn.
3
Doe de noten en kokos in een blender en voeg de resterende ingrediënten voor de bodem toe. Meng tot kruimelig maar consistente textuur.
4
Plaats dit mengsel gelijkmatig in de bodem van de taartvorm, een beetje plat drukken met de achterkant van een lepel. Zet de bodem in de koelkast.
5
Snijd de avocado en lepel het vruchtvlees eruit.
6
Rasp 1 of 2 limoen voor de limoenrasp. Pers de limoenen uit voor het sap.
7
Doe het avocadovruchtvlees met de limoenrasp en het limoensap in een blender. Voeg de kokosolie en de honing toe. Mix het geheel tot een gladde en zijdezachte textuur. Controleer de smaak en voeg indien nodig nog wat limoensap toe, zoet eventueel wat extra met een beetje honing.
8
Giet dit mengsel op de bodem die in de koelkast staat. Laat de taart een paar uur rusten in de koelkast, wanneer je hem eruit haalt gelijk serveren.