carpaccio-sharonfruit-granaatappel
Carpaccio van sharonfruit met granaatappel

Ingrediënten

4 stuks sharonfruit
1/2 granaatappel
200 gr zachte geitenkaas
75 gr rucola
Handje walnoten
Balsamicostroop naar smaak
Peper en zout naar smaak

Dit is een heerlijk recept als salade of bijgerecht, bijvoorbeeld voor bij een bbq. Lekker zonnig, fris, super smaakvol, vegetarisch én.. Echt heel makkelijk!

Bereiding

  • 1
    Verkruimel de geitenkaas alvast grof en zet apart. Haal de granaatappelpitjes uit de vrucht.
  • 2
    Snijd het sharonfruit in hele dunne plakjes, als je een handmandoline thuis hebt is dit heel makkelijk om te gebruiken.
  • 3
    Het gerecht serveer je het mooist op een donker bord, zodat de kleuren extra goed opvallen.
  • 4
    Leg alle plakjes van sharonfruit uit op het bord, dit is je basis. Maak het op met de groene rucola, gekruimelde geitenkaas en granaatappelpitjes. Garneer nu met nog wat walnoten, strepen van de balsamicostroop en wat versgemalen peper.
  • Andere recepten