brunchbowl-avocado-DS
Brunchbowl met avocado en Hollandse garnaaltjes

Ingrediënten

150 gram jonge bladsla
1 avocado
250 gram cherrytomaten
200 gram Hollandse garnalen
40 gram alfalfa
2 eieren
2 el mayonaise
½ citroen
peper en zout

Deze brunchbowl met avocado en Hollandse garnalen is een klassieke combi. En niet voor niets! Samen met een frisse salade en citroen heb je een heerlijke lichte salade voor bijvoorbeeld de Paasbrunch.

Bereiding

  • 1
    Mix voor de dressing de mayonaise met het sap van een halve citroen en een snufje zout en peper.
  • 2
    Snij de avocado in blokjes, de tomaten door de helft en kook de eieren.
  • 3
    Doe de sla in een kom en verdeel er de tomaat, avocado, alfalfa en garnaaltjes over. Maak af met een eitje. Strooi er wat zout en peper over. Voeg naar smaak dressing toe (deze kan je apart serveren).
  • Andere recepten