1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de broccoli in roosjes en maal deze fijn in de blender of keukenmachine. Ze mogen de structuur hebben van broodkruimels.
2
Meng in een grote kom de broccoli (400 gram), amandelmeel en kruiden goed door. Maak een kuiltje in het midden en breek daar de eieren in. Klop de eieren voorzichtig los en meng langzaam met de droge ingrediënten.
3
Maak een bal met je handen en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Vorm met je handen een rechthoek van ongeveer 8mm dik.
4
Zet in de oven en bak ongeveer 25 minuten. De bovenkant mag een beetje verkleurd zijn. Laat het brood helemaal afkoelen. Snij dan in plakken van 10 x 4 cm.
5
Beleg het brood naar keuze! Wij hebben gekozen voor gekookte groene asperges, zalm en een eitje. Je kan het brood in de koelkast nog een paar dagen bewaren.