1
Schil de appels en snijd deze in blokjes. Ontpit de dadels en snijd deze in reepjes.
2
Voeg de appels en dadels in een koekenpan samen met de ongezouten roomboter, zet deze op een middelhoog vuurtje.
3
Voeg de kaneel en suiker toe en bak dit gedurende 10 minuten tot de appels zacht zijn. Haal deze dan van het fornuis, voeg de walnoten grof gehakt toe
4
Bereid de kruimel voor. Zorg ervoor dat je de roomboter uit de koelkast haalt en deze dus koud is.
Voeg de bloem samen met de havermout, kokossnippers en suiker toe aan een kom samen met blokjes roomboter. Kneed dit samen tot een kruimel.
5
Verdeel de appel / dadels over 4 oven schaaltjes en voeg hier de kruimel laag aan toe
6
Bak de taartjes gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden gaar.
7
Haal de taartjes uit de oven en serveer direct met een bolletje ijs.