Ga naar de inhoud
Home
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Recepten
Blog
Over Discovered
Duurzaamheid
Onze boeren
Verpakkingswijzer
Yexi
Contact
-Shop
Menu
Home
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Recepten
Blog
Over Discovered
Duurzaamheid
Onze boeren
Verpakkingswijzer
Yexi
Contact
-Shop
Andijvie met nashipeer met blauwe kaas en pecannoten
Hoofdgerecht
2
10-20 minuten
*
Hoofdgerecht
2
10-20 minuten
*
Ingrediënten
500 g andijvie
150 g blauwaderkaas
50 g pecannoten
½ ciabattabrood
1 el honing
1,5 nashipeer
Met dit recept van diëtiste Silla met andijvie en nashipeer zet je snel een lekkere maaltijd op tafel. Fris, zoet en knapperig!
Bereiding
1
Oven voorverwarmen op 225 °C.
2
Bak de ciabatta zoals op de verpakking staat aangegeven.
3
Peer schillen, van klokhuis ontdoen en in partjes snijden.
4
Kook de andijvie in 3 minuten beetgaar.
5
Rooster de pecannoten even.
6
Meng de partjes peer met de andijvie in de pan. Warm eventjes mee.
7
Schep het geheel vervolgens op een bord.
8
Verkruimel de kaas en strooi de peccannoten erover. Giet de honing eroverheen. Snijd per persoon 3 sneden ciabatta en leg die ernaast op het bord.
Deel dit recept
NAAR OVERZICHT
NAAR OVERZICHT
Prev
Vorige
volgende
Next
Andere recepten
Our website uses cookies to offer you a better experience and to improve our site.
Learn more
No thanks
OK