andijvie-nashipeer
Andijvie met nashipeer met blauwe kaas en pecannoten

Ingrediënten

500 g andijvie
150 g blauwaderkaas
50 g pecannoten
½ ciabattabrood
1 el honing
1,5 nashipeer

Met dit recept van diëtiste Silla met andijvie en nashipeer zet je snel een lekkere maaltijd op tafel. Fris, zoet en knapperig!

Bereiding

  • 1
    Oven voorverwarmen op 225 °C.
  • 2
    Bak de ciabatta zoals op de verpakking staat aangegeven.
  • 3
    Peer schillen, van klokhuis ontdoen en in partjes snijden.
  • 4
    Kook de andijvie in 3 minuten beetgaar.
  • 5
    Rooster de pecannoten even.
  • 6
    Meng de partjes peer met de andijvie in de pan. Warm eventjes mee.
  • 7
    Schep het geheel vervolgens op een bord.
  • 8
    Verkruimel de kaas en strooi de peccannoten erover. Giet de honing eroverheen. Snijd per persoon 3 sneden ciabatta en leg die ernaast op het bord.
  • Andere recepten