Menu
Home
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Recepten
Blog
Over Discovered
Yexi
Onze boeren
Contact
-Shop
Menu
Home
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Recepten
Blog
Over Discovered
Yexi
Onze boeren
Contact
-Shop
Andijvie met nashipeer met blauwe kaas en pecannoten
Hoofdgerecht
2
10-20 minuten
*
Hoofdgerecht
2
10-20 minuten
*
Ingrediënten
500 g andijvie
150 g blauwaderkaas
50 g pecannoten
½ ciabattabrood
1 el honing
1,5 nashipeer
Met dit recept van diëtiste Silla met andijvie en nashipeer zet je snel een lekkere maaltijd op tafel. Fris, zoet en knapperig!
Bereiding
1
Oven voorverwarmen op 225 °C.
2
Bak de ciabatta zoals op de verpakking staat aangegeven.
3
Peer schillen, van klokhuis ontdoen en in partjes snijden.
4
Kook de andijvie in 3 minuten beetgaar.
5
Rooster de pecannoten even.
6
Meng de partjes peer met de andijvie in de pan. Warm eventjes mee.
7
Schep het geheel vervolgens op een bord.
8
Verkruimel de kaas en strooi de peccannoten erover. Giet de honing eroverheen. Snijd per persoon 3 sneden ciabatta en leg die ernaast op het bord.
Deel dit recept
Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on whatsapp
NAAR OVERZICHT
NAAR OVERZICHT
Prev
Vorige
volgende
Next
Andere recepten
Our website uses cookies to offer you a better experience and to improve our site.
Learn more
No thanks
OK