tips & tricks

Proef de wereld tijdens jouw vakantie

Koffer ingepakt? Check! Paspoort klaargelegd? Check! Zonnebrand in je tas? Check! Zo, nu kan jouw reis toch echt beginnen. Je bent vast weleens in een tropisch warm land geweest. Een briesje door je haren, rondstruinen tussen de palmbomen en zwemmen in de helderblauwe oceaan. Maar de echte smaak van exotische bestemmingen ontdek je pas wanneer je de heerlijke lokale groenten en fruit proeft! Ready? Let’s go!  

Welzijn en gezondheid zijn twee onderwerpen die tegenwoordig belangrijker zijn dan ooit. Dat vinden wij ook bij Discovered. Onze recepten, tips en tricks zijn daarom volledig plant based proof. Dus met al dat lekkers dat jij ontdekt tijdens je reizen, kun jij losgaan in de keuken!

En Discovered zou Discovered niet zijn als wij jou niet zouden helpen met ontdekken. Door al onze reizen hebben wij al heel wat bijzondere exoten verzameld. Denk bijvoorbeeld aan onze nashipeer die geteeld wordt in China, de kumquats uit Zuid-Afrika en niet te vergeten onze groene asperges uit Peru. Exotische groenten en fruit zijn niet zomaar producten; het zijn de verhalen van landen en culturen, gevangen in heerlijke smaken.

Tijdens vakanties kom je niet alleen in aanraking met de mooiste landschappen, omgevingen en klimaten, maar ook met heel veel gezonde nieuwe mogelijkheden rondom exoten. Kortom, de wereld zit vol exotische verrassingen! Het mooie van Discovered is dat je voor exoten niet per se een verre reis hoeft te maken. Wij zorgen voor het vakantiegevoel bij jou thuis. Elke nieuwe exoot is een kans om te proeven van een stukje van de wereld. Eet smakelijk en bon voyage!