Zalmtartaar met avocado

Dit voorgerecht van zalmtartaar met avocado is in een handomdraai klaargemaakt. Je maakt het met maar een paar ingrediënten, het ziet er prachtig uit en is heel gezond. Gegarandeerd een succes aan tafel!

Homemade ijstaart met physalis en pitahaya

Ja, deze ijstaart lijkt op die van de bekende tv reclame. Maar deze maak je gemakkelijk zelf en dat is veel leuker én lekkerder. Je bouwt de ijstaart op in laagjes en daarvoor gebruiken we flinterdunne chocolade, gemberkoekjes en plakjes physalisbessen.

Mangocake met verse mango

Deze mangocake is weer eens iets anders dan gewone cake. En we voorspellen je: iedereen vindt dit lekker!

Aardbeienpavlova

Gemaakt met heerlijke verse aardbeien is deze pavlova een dessert met de wauw-factor.

Traditionele guacamole

Een heerlijke originele guacamole, heel eenvoudig om te maken. Deze avocadodip is lekker bij bijvoorbeeld bij tortillachips of taco’s.

Boekweitpannenkoekjes met mangistan

Pannenkoeken kun je op zoveel verschillende manieren maken. Ieder recept heeft een eigen smaak en textuur. In dit recept van Mathijs Vrieze gebruiken we boekweitmeel. De combinatie van mangistan met sesamzaad en hazelnoten is verrukkelijk.

BBQ salade met peultjes, vijgen en bacon

Deze simpele salade staat binnen een mum van tijd op tafel. Een echt zomers recept dat past bij de BBQ. De combinatie van peulen, vijgen en bacon zorgt voor een verrassing bij de BBQ.

Krokante Avocado Snackflapjes

In de Aziatische keuken kom je vaak van deze krokante flapjes tegen. De romige vulling van rijpe avocado geeft een bijzondere twist. Misschien denk je dat je hiervoor een frituur nodig hebt, maar je bereid ze heel eenvoudig in de oven.