Skewers met vijgen en serranoham

Wie ooit heeft gedacht dat op de BBQ alleen maar vlees gelegd kan worden, think again! Deze skewers met verse vijgen en serranoham zijn echt zo lekker!

Groene asperges op de BBQ

Heb jij wel eens geprobeerd om groene asperges te grillen op de BBQ? Super lekker, maar soms vallen ze wel eens tussen het rooster door op de kolen. En dat is natuurlijk hartstikke zonde! Hierbij een hele simpele tip, zodat je voor altijd asperges veilig kunt grillen op de BBQ.

Gegrilde groene asperges met bacon

Probeer eens groene asperges uit de grilpan: supersnel en verrukkelijk. Omwikkeld met bacon is het een delicatesse! Kan natuurlijk ook prima op de barbecue.

Broodje hamburger met avocado

Dit broodje hamburger is een grote favoriet: een juicy burger met cheddar, gegrilde groente en een pittig sausje. Met of zonder broodje, daar wordt iedereen ontzettend blij van.

Kipspiesje met papaya

Heerlijk exotisch op de barbecue! Door de papaya zijn deze spiesjes lekker friszoet en met de ketjap geef je de spiesjes een oosters tintje.

Kipspiezen met haricots verts met pinda en limoen

Probeer deze heerlijke kipdijspiesen met haricots verts eens! Door de haricots verts boontjes te wokken, behouden ze de meeste maak en vitaminen én blijven ze lekker knapperig. De kipspiezen kun je natuurlijk ook op de BBQ klaarmaken!