Pittige zoete aardappelsoep met rode peper, gember en limoen

Een soepje met smaak is natuurlijk altijd een succes. Laat je smaakpapillen prikkelen door een kom vol pittige zoete aardappelsoep. Deze hartverwarmende soep combineert de zoetheid van de aardappels met een pittige kick, waardoor elke lepel een smaakexplosie is.
Warme vijgen uit de oven met geitenkaas en honing

Vijgen met geitenkaas uit de oven zijn niet alleen lekker, maar ze zien er ook altijd leuk uit. Gebruik dit lekkere recept als voorgerecht, nagerecht of hapje bij de borrel.
Flespompoensoep met mangochutney en crostini’s

Deze romige soep van flespompoen is snel gemaakt. Het oranje, stevige vruchtvlees van de flespompoen heeft een lichtzoete en boterachtige smaak. Flespompoen smaakt wat zachter en nootachtiger dan de bekende ronde pompoen. Met de mangochutney krijgt de soep een mooie dimensie met zoete, scherpe, kruidige en pittige accenten. Geniet ervan!
Vijgenhapje

Dit lekkere vijgenhapje is eenvoudig te maken en altijd een succes! De combinatie van het zoete van de vijgen met de knapperige ontbijtspek en de smeuïge geitenkaas is geweldig.
Mango en parmaham met mangodressing

Een heerlijk voorgerecht, eenvoudig te maken, een ware smaaksensatie.
Zalmtompouce met groene asperges & limoensaus

Een heerlijk hoofdgerecht, speciaal voor de feestdagen! Met deze zalmtompouce zet je eenvoudig iets heerlijks op tafel, extra bijzonder door de limoensaus en de groene asperges.
Flespompoensoep met kokosmelk

We hebben hier een superlekkere flespompoensoep. Heerlijk met kokosmelk en helemaal af met blokjes avocado en geroosterde flespompoen. Zodra de temperatuur onder de 15 graden zakt en de herfst zijn intrede doet, krijg je toch spontaan zin in soep?
Flespompoensoep met ui, knoflook en rode peper

Een lekker en gezond soepje met flespompoen! Deze soep is niet moeilijk om te maken en zit bomvol vitaminen.
Avocadotuintje gevuld met hummus

Deze keer een lekker voorgerecht, speciaal voor de feestdagen: avocadotuintjes. Deze avocado gevuld met hummus is ook te gebruiken als lunch of snack! Door de de verschillende structuren in de toppings ziet het gerecht eruit als een tuintje en smaakt iedere hap net even anders.
Zalm ceviche

Met dit hapje voor bij de borrel ga je indruk maken bij je gasten. De combinatie van rauwe verse zalm met mango en passiefruit is onweerstaanbaar lekker. Je kunt hem ook als tartaar maken.