Burrata met papaya, gepofte tomaatjes, peultjes en amandelen

De zachte burrata is een romige variant van de mozzarella. Traditioneel met plakken tomaat en basilicum maar wat mij betreft nóg lekkerder in combinatie met verse papaya, roergebakken peultjes en amandelpesto.
Zoete aardappel flespompoensoep met feta en linzen

Een heerlijk gevulde zoete aardappel flespompoensoep, afgemaakt met linzen, lente-uitjes en feta. Het proberen waard!
Zoete aardappelsoep met pittige kikkererwten

Deze heerlijke zoete aardappelsoep met pittige kikkererwten is perfect om op te warmen. De pittige kikkererwten geven een extra lekkere smaak aan de soep en zorgen dat je lekker vol zit.
Zoete aardappelsoep met wortel, ui en paprika

Met dit recept maak je in een handomdraai een lekkere, zelfgemaakte soep van zoete aardappel, wortel, ui en paprika.
Zoete aardappelsoep met gember & limoen

De combinatie van zoete aardappels, gember limoen maakt dit soepje heel bijzonder.
Hapje met zoete aardappel

Een supersimpele maar o zo lekkere snack met zoete aardappel! Heerlijk als voorgerecht, amuse of borrelhapje.
Gerookte forel met nashipeer en avocado

En goed begin van het Kerstdiner met dit eenvoudige maar o zo lekkere voorgerecht. Forel is weer eens iets anders dan zalm of garnalen en de combinatie met avocado en nashipeer is onvergetelijk.
Rosbiefsalade met physalis en truffeldressing

Deze salade heeft vele smaken: hartig, zoet en zuur. De oranje physalis bessen zorgen voor een verrassend smaakeffect. Heerlijk met rosbief voor met de lunch, of met carpaccio als voorgerecht.
Marokkaanse tomatensoep met flespompoen

Kruidige Marokkaanse soep met tomaten en gegrilde flespompoen. Lekker met Turks brood en hummus.
Carpaccio van sharonfruit met granaatappel

Dit is een heerlijk recept als salade of bijgerecht, bijvoorbeeld voor bij een bbq. Lekker zonnig, fris, super smaakvol, vegetarisch én.. Echt heel makkelijk!