Rosbiefsalade met physalis en truffeldressing

Deze salade heeft vele smaken: hartig, zoet en zuur. De oranje physalis bessen zorgen voor een verrassend smaakeffect. Heerlijk met rosbief voor met de lunch, of met carpaccio als voorgerecht.

Groene-aspergesoep

Deze makkelijke romige soep van groene asperges staat zo op tafel en is heel gezond!

Garnalencocktail met avocado

Van PuurSuzanne: een recept voor een frisse garnalencocktail met avocado. Dit is echt een heerlijk voorgerecht voor bij het kerstdiner. Het is makkelijk en snel te maken. Hou je niet zo van garnalen? Vervang de garnalen dan door gerookte kip.

Zalmtartaar met avocado

Dit voorgerecht van zalmtartaar met avocado is in een handomdraai klaargemaakt. Je maakt het met maar een paar ingrediënten, het ziet er prachtig uit en is heel gezond. Gegarandeerd een succes aan tafel!

Gevulde avocado met zalm en ei

Dit recept is niet alleen heel smakelijk en eenvoudig te maken, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit! Lekker als ontbijtje, lunch of voorgerecht.

Salade met kip, kumquats en avocado

Dit is een frisse salade die je mooi als voorgerecht kunt serveren. De combinatie van de koolsalade met de romige avocado en het frisse van de kumquats is echt verrukkelijk!