Bananencakejes met physalis en slagroom

Dit is een variatie op het populaire bananabread. Dit zijn praktische kleine cakejes met de verrassende smaak van oranje Kaapse bessen (physalis). Je kunt ze feestelijk garneren met slagroom, maar je kunt het ook gezond houden, aan jou de keuze.

Minipavlova’s met physalis en pitahaya

Mini-pavlova’s met mascarpone, physalis en pitahaya van NON-popup. Met deze feestelijke mini-taartjes maak je altijd indruk! Eventueel zijn eetbare bloemen en limoenrasp ook erg mooi bij dit gerecht. Je zou ook nog kunnen variëren met kleurtjes in je pavlova.

Flespompoenrozentaart

Is ie niet prachtig, deze flespompoentaart? En niet alleen mooi maar ook heel erg lekker! Pompoen, een vulling van MonChou en speculaaskruiden en een bodem van koek… Wij hebben ervan gesmuld en hij is zo leuk om te maken!

Pavlova met vijgen en granaatappel

Een feestelijk toetje! Een klassieke pavlova met een exotische twist, een heerlijke combinatie van schuim, slagroom, verse vijgen en granaatappelpitten.

Popsicles met roze pitahaya

We zitten midden in de zomer, de dagen zijn warm en broeierig waardoor we rustig aan willen doen. Het is tijd voor ijsjes maar dan wel ijsjes waar je niet veel tijd aan hoeft te besteden. Daar zijn popsicles ideaal voor! We laten je zien hoe je popsicles maakt met pitahaya!

Meloensoep met pitahaya

Wil je een uniek dessert serveren? Ga dan voor meloensoep met sorbet en pitahayaballetjes. Makkelijk te maken, maar groots in effect!

Crème brûlée met passiefruit en vanille

Een crème brûlée is een heerlijk custard dessert uit de Franse keuken. Het is erg lekker om de smaak van vers passiefruit hieraan toe te voegen. Het bereiden is eenvoudig en snel maar vergt wel wat voorbereidingstijd.