Romige mascarpone met verse vijgen en pitahaya

vijgenmascarpone

Een romig dessert met de zacht zoete smaak van verse vijgen waardoor de crème lichtroze kleurt. Heerlijk in combinatie met de pitahaya. De rozemarijn met honing zorgt voor een aangename twist.

Carrotcake met physalis

Dit recept van worteltaart is verslavend lekker. Een heerlijke zoete verrassing bij de picknick, maar misstaat ook zeker niet als verjaardagstaart. De physalis en limoen crème geven het geheel een frisse twist.

Passievrucht Mousse

passievrucht mousse

Pascal van instagramaccount @passie.volleven maakte voor Koningsdag voor ons dit heerlijke toetje met passiefruit!

Pascal: “Dit is echt een supersimpel toetje en je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig. Je bent in 10 minuten klaar en het heeft maar 1 uurtje nodig om op te stijven. Makkelijk om te maken, supersnel en verslavend lekker!”

Cheesecake met tropisch fruit en krokant filodeeg

Cheesecake tropisch fruit

Dit is een cheesecake met tropisch fruit welke bestaat uit losse componenten. Op je bord komen alle smaken en structuren bij elkaar. Het voordeel hiervan is dat de bereiding heel gemakkelijk is en het resultaat gegarandeerd goed. De roomkaas en de mango-passievruchtensaus kun je het best voorbereiden.

Crème brûlée van zoete aardappel

Crème brûlée is echt niet moeilijk om te maken, maar is altijd een indrukwekkend dessert. Wij hebben natuurlijk een variant op de klassieke crème brûlée: met zoete aardappel! Extra bijzonder van smaak door citroen en rode peper.

Pomelo Mango Sago

Pomelo Mango Sago is één van de meest bekende en populaire desserts in China. Vooral op hete zomerdagen wordt het veel gegeten.