Gegrilde sugarsnaps met Parmezaanse kaas

Als je nog een speciaal bijgerecht zoekt voor bij de BBQ dan hebben we hier een heerlijk recept voor jou! De gegrilde sugarsnaps hebben een verrassende bite waardoor jouw visite vaker wilt blijven BBQ’en.

Aardappelsalade met sugarsnaps

Een veelzijdige en kleurrijke aardappelsalade met sugarsnaps van Mathijs Vrieze. Deze salade kun je als lunch eten, maar is ook heerlijk als bijgerecht bij je diner

Gegratineerde haricots verts met gesmolten kaas

Dit recept van TV-kok Mathijs Vrieze is de eenvoud zelve, maar je likt je vingers erbij af! Deze gegratineerde haricots verts met mozzarella, knoflook, bosui en een snufje komijn is makkelijk te maken en zeer smaakvol.

Gebakken haricots verts met spek en hummus

Haricots verts omwikkeld met spek ken je waarschijnlijk wel. TV-kok Mathijs geeft hier zijn eigen creatieve draai aan door de haricots te bakken met paprika- en baconreepjes, geserveerd met een lekkere bietenhummus.

Frisse salade van perzik en frambozen met hangop

Deze frisse salade is heerlijk zo op zich met een heerlijke bite. Hij straalt zomer, en gezondheid uit en is absoluut verrukkelijk! De salade is ook heerlijk bij de barbecue waar het fruit een fantastische aanvulling is voor alle soorten vlees.

Salade met Nashipeer en gorgonzola

Deze salade is eigenlijk super makkelijk, maar door de heerlijke producten echt super smaak vol. Het is wel echt een salade voor de kaasliefhebber!

Rambutan salade van Mathijs

De bijzondere zoete smaak van rambutan doet het erg goed in deze frisse salade. Je kunt hem serveren bij vele soorten gerechten.