Quiche met geroosterde flespompoen en groene asperges

Deze verrukkelijke galette, ook wel bekend als quiche, is een heerlijke verrassing gemaakt door Mathijs Vrieze. Of je nu geniet van een stuk als lichte lunch, een feestelijk bijgerecht, of als het stralende middelpunt van een diner, deze quiche met flespompoen belooft een culinair meesterwerk te zijn
Frisse salade met physalis en granaatappel

Een lekkere frisse kleurrijke salade met een romige burrata. De combinatie van physalis met granaatappel, passiefruit, ui en komkommer is verrassend.
Groenten met currydip van passiefruit en mango

Er gaat niets boven een zelfgemaakte kruidige currydip van mango en passiefruit. Waarom? Zodat je onbeperkt lekker en gezond rauwkost kunt dippen. Gezellig tijdens een picknick, maar ook leuk voor tijdens een feestje.
Salade in glazen pot

Een salade is onmisbaar tijdens jouw picknick, vind je ook niet? Toch is het niet handig om mee te nemen, toch? Echt wel! Hoe dan? Doormiddel van een handige glazen pot! Ideaal om jouw salade van A naar B te vervoeren.
Burrata met papaya, gepofte tomaatjes, peultjes en amandelen

De zachte burrata is een romige variant van de mozzarella. Traditioneel met plakken tomaat en basilicum maar wat mij betreft nóg lekkerder in combinatie met verse papaya, roergebakken peultjes en amandelpesto.
Geroosterde zoete aardappel met honing en chilivlokken

Een lekker ovengerecht van geroosterde zoete aardappel met honing, chilivlokken, rozemarijn en citroen.
Dikke frites van zoete aardappel met zelfgemaakte mayonaise

Lekkere dikke frites van zoete aardappel met zelfgemaakte mayonaise, altijd een succes!
Zoete aardappelsalade met mais, bospeen en croutons

Een heerlijke zoete aardappelsalade met gepofte zoete aardappel en maïs, met zoetzure bospeen en croutons van desembrood.
feestelijke quiche van zoete aardappel en groene asperge

Deze overheerlijke feestelijke quiche met zoete aardappel en groene asperges kan eigenlijk altijd, maar speciaal met de feestdagen, staat dit gerecht super op tafel. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of bij een feestelijke lunch. Wij aten onze vingers er bij op!