Barhi dadel Bliss Balls

Barhi dadel bliss balls

Deze Barhi dadel pistache bliss balls zijn je nieuwe favoriete go to snack. Binnen een handomdraai tover je de ingrediënten om in een gezond tussendoortje. Super makkelijk om te maken en nog lekkerder om op te eten.

Groenten met currydip van passiefruit en mango

groenten currydip passiefruit mango - currydip - Discovered

Er gaat niets boven een zelfgemaakte kruidige currydip van mango en passiefruit. Waarom? Zodat je onbeperkt lekker en gezond rauwkost kunt dippen. Gezellig tijdens een picknick, maar ook leuk voor tijdens een feestje.

Zoete-aardappelchips met guacamole

zoete aardappelchips guacamole - currydip - Discovered

Makkelijk, gezond en geweldig lekker; wat wil je nog meer? Laat je verrassen door deze knapperige zoete-aardappelchips! De combinatie van zoete-aardappel en romige guacamole is er één van de bovenste plank. Kortom, deze snack mag je niet missen!

Zoete-aardappeltoast met guacamole

zoete aardappeltoast DS - currydip - Discovered

Ontbijttrend: toast van zoete aardappel! In plaats van je boterham stop je gewoon een dun plakje zoete aardappel in je broodrooster: ideaal!

Miniquiches met flespompoen en geitenkaas

miniquiches flespompoen - currydip - Discovered

Wat zijn ze leuk, deze quiches in mini-formaat! Lekker en origineel als tussendoortje of borrelhapje of als lunch met een lekkere salade erbij. De combinatie van flespompoen en geitenkaas is heerlijk. En ze zijn heel makkelijk te maken!

Rauwe groene asperges met kruidendip

groene asperges kruidendip - currydip - Discovered

Wist je dat je groene asperges ook rauw kunt eten? De smaak is dan lekker fris en knapperig. Dip ze in onze kruidige saus en je hebt de combinatie van je dromen! Zo ontdek je een hele nieuwe kant van groene asperges.