Zoete aardappelhummus

Deze heerlijke zoete aardappelhummus is gemaakt van kikkererwten en zoete aardappel. Combineer deze zalige dip met bijvoorbeeld zoete-aardappelchips. Als dat niet lekker dippen wordt?
Physalis Hot Sauce

Ají de Uchuvas is een geweldige hete saus met physalis. Zoet en pittig en heel geschikt om in te dippen, vooral met Colombiaanse empenadas.
Physalisjam gemaakt van verse physalis

De verrassende smaak van deze jam van physalis is heerlijk op brood en crackers, maar ook in desserts en gebak.
Sharonfruitjam met vers sharonfruit

Deze sharonfruitjam smaakt heerlijk op brood, toast of bij een lekker stuk kaas.
Pittige passiefruitsaus met rawit pepers

Deze pittige passiefruitsaus is heerlijk op taco’s en wraps. De saus combineert geweldig met vlees en vis. Je kunt de saus ook als salsadip of saladedressing gebruiken.
Paprika-walnotenspread met granaatappel

Een frisse zoete spread met granaatappel voor op brood, bij de borrel of om te dippen. Lekker ook als voorafje bij het eten.
Mangochutney met verse mango

Zelfgemaakte mangochutney met verse mango: smaakt heerlijk bij gegrilde kip of currygerechten. Ook geweldig in een salade of op een broodje!
Pittige Avocadosaus met jalapeno en habanero pepers

Deze pittige avocadosaus is heerlijk op taco’s en wraps. De saus combineert geweldig met kip en biefstuk. Je kunt de saus ook als salsadip gebruiken of zelfs als pittige pastasaus.
Pittige mangosaus

Deze pittige mangosaus is heerlijk gekruid. De saus combineert geweldig met vis en vlees. Erg lekker bij rijstgerechten. Je kunt de saus ook als salsadip gebruiken.