Zoete aardappelhummus

zoete aardappelhummus

Deze heerlijke zoete aardappelhummus is gemaakt van kikkererwten en zoete aardappel. Combineer deze zalige dip met bijvoorbeeld zoete-aardappelchips. Als dat niet lekker dippen wordt?

Physalis Hot Sauce

Ají de Uchuvas is een geweldige hete saus met physalis. Zoet en pittig en heel geschikt om in te dippen, vooral met Colombiaanse empenadas.

Huisgemaakte curd met passiefruit en citroen

NON pop-up maakte deze overheerlijke curd met passiefruit, dat ziet er toch geweldig uit? Deze curd werd gebruikt op minicheesecakes, maar je kunt hem natuurlijk ook op een grote cheesecake doen (of op een andere taart of cake).

Pittige passiefruitsaus met rawit pepers

Deze pittige passiefruitsaus is heerlijk op taco’s en wraps. De saus combineert geweldig met vlees en vis. Je kunt de saus ook als salsadip of saladedressing gebruiken.

Mangochutney met verse mango

Zelfgemaakte mangochutney met verse mango: smaakt heerlijk bij gegrilde kip of currygerechten. Ook geweldig in een salade of op een broodje!

Pittige mangosaus

Deze pittige mangosaus is heerlijk gekruid. De saus combineert geweldig met vis en vlees. Erg lekker bij rijstgerechten. Je kunt de saus ook als salsadip gebruiken.