Mangosalade met spinazie en avocado

Een prachtige zomerse salade van NON-popup met mango, avocado en spinazie. Zoek je allermooiste saladeschaal uit om deze salade op te presenteren, het oog wil immers ook wat!

Salade met mango, kip en rode peper

Mango, kip en rode peper, een heerlijke combinatie van smaken in een salade. Geweldig als lunch, maar het is ook perfect als voorgerecht of lichte maaltijdsalade.

Quinoasalade met biet en avocado

Deze salade met quinoa, avocado en bietjes is niet te zwaar en geeft weer voldoende energie voor de middag! Ook ideaal om te nemen naar je werk. Tip: maak in het weekend vast de quinoa klaar en bewaar deze in de koelkast, dan is je salade zo klaar.

Groene salade met zalm avocado en groene asperges

Een heerlijke, gezonde salade met zalm, avocado en groene asperges. Deze salade zit vol met proteïnen. Deze zijn goed voor het herstel van je spieren maar bijvoorbeeld ook voor je huid en haar. 

Salade met kip, kumquats en avocado

Dit is een frisse salade die je mooi als voorgerecht kunt serveren. De combinatie van de koolsalade met de romige avocado en het frisse van de kumquats is echt verrukkelijk!

Herfstsalade met geroosterde flespompoen van Mathijs

Mathijs Vrieze maakte een heerlijke herfstsalade! Mathijs: “De smaak van geroosterde pompoen is zo lekker, het smaakt een beetje nootachtig. De flespompoen hoef je niet te schillen en gaar je makkelijk in de oven.”