Exotische quinoa pudding met oranje fruit

exotische quinoa pudding

Wat een plaatje van Easy Peasy Good Good. Een warm en plantaardig ontbijt vol met exotische vruchten. Geniet van de smaakcombinatie van zoet en zuur en trakteer jezelf op een variatie aan vitamines, mineralen en vezels.

Overnight oats met tropische topping

Overnight oats met tropisch toppings

Exotischer dan dit wordt het niet! Deze overnight oat zit vol met frisse tropische smaken. Door de heerlijke frisheid van papaya, granaatappel en passiefruit is dit de perfectie manier om jouw ochtend te beginnen.

Exotisch eiwitrijk ontbijt

Eiwitrijk ontbijt

Dit exotisch eiwitrijk ontbijt van Diëtist Daph is een gezonde start van jouw dag. Veel eiwitten betekent een vol gevoel en is een goede aanvulling voor je spieren. Wat een combinatie! Een zachte structuur en hele fijne smaaksensatie. Enjoy!

Zoete-aardappeltoast met guacamole

zoete aardappeltoast DS - zoete-aardappeltoast - Discovered

Ontbijttrend: toast van zoete aardappel! In plaats van je boterham stop je gewoon een dun plakje zoete aardappel in je broodrooster: ideaal!

Toast met roomkaas, kumquats en pistachenoten

toast kumquats Mathijs - zoete-aardappeltoast - Discovered

Toast, dat blijft altijd een klassieker voor tijdens de lunch. En dat is logisch, want je kunt er alle kanten mee op! Grote kans dat jij dit recept nog nooit geproefd hebt. Het is een bijzondere romige combinatie met zoete, zure, bittere en kruidige smaken. Dus… waar wacht je nog op?

Kumquatsmoothie met flespompoen

kumquatsmoothie flespompoen - zoete-aardappeltoast - Discovered

Flespompoen in je smoothies zorgt voor een heerlijke zoete en romige smaak. De kumquats zorgen voor een frisse citrussmaak. Een geweldige combinatie!

Wentelteefjes met warme blauwe bessen

Wentelteefjes met warme blauwe bessen - zoete-aardappeltoast - Discovered

Vroeger werden wentelteefjes gemaakt van oud brood en zo kregen kliekjes een tweede leven. Deze wentelteefjes zijn gemaakt van volkorenbrood. Heerlijk in combinatie met de warme blauwe bessen en passiefruit-yoghurt.

Tropische kwark in een kokosnoot

gevuldekokosnoot kwark - zoete-aardappeltoast - Discovered

Dit heerlijke tropische powerontbijt werd gemaakt door NON pop-up. Je kunt bij dit recept zelf bepalen hoeveel je van elk ingrediënt wil toevoegen om jouw ontbijt compleet te maken. Natuurlijk kun je ook zelf nog lekkere dingen toevoegen die je kwark uniek maken.