Citroengras-gemberthee

Citroengras gemberthee - citroengras-gemberthee - Discovered

Een heerlijke geurige thee met citroengras en gember. Altijd lekker om te drinken, maar extra fijn als je griep hebt of verkouden bent!

gezonde zoete aardappel sapjes

zoete aardappel sapjes

Het drinken van groentesap geeft je echt een boost energie, vitaminen en mineralen. TV-kok Mathijs Vrieze maakt verschillende zoete aardappel sapjes. Zoete aardappels kun je natuurlijk bakken, pureren of frituren. Maar wist je dat ze je ook rauw kunt eten? Het is namelijk een knol, een groente dus!

Je hebt hiervoor natuurlijk wel een sapcentrifuge of slowjuicer nodig. Misschien kun je er wel eentje lenen van een goede vriend of buur. Misschien denk je dat je veel weggooit om dit groentesap te krijgen. Deels klopt dit natuurlijk wel, maar Mathijs vindt het feit dat je hierdoor méér groente binnenkrijgt zwaarder wegen. Van ruim 500 gram ingrediënten houd je 300 ml sap over, dat zijn 2 glaasjes. Maak je beide kleuren, dan heb je dus 4 glazen sap.

Pina Molada Mocktail met kokos en limoensap

Pina Molada mocktail - citroengras-gemberthee - Discovered

We hebben hier een heerlijke pina molada mocktail die perfect is voor op de avonden waarop je niet kan of wil drinken. Je kunt nu schuldvrij genieten van deze tropische klassieker Piña Colada cocktail. De exotische smaken vormen dé perfecte combinatie.

Kumquatsmoothie met flespompoen

kumquatsmoothie flespompoen - citroengras-gemberthee - Discovered

Flespompoen in je smoothies zorgt voor een heerlijke zoete en romige smaak. De kumquats zorgen voor een frisse citrussmaak. Een geweldige combinatie!

Fruitwater met kumquats

fruitwater kumquat - citroengras-gemberthee - Discovered

Maak eens een kan met ijskoud water en kumquats. Laat de kumquat even intrekken en dan heb je een heerlijk fris en gezond drankje!

Frisse mojito met kumquats en limoen

frisse mojito met kumquats - citroengras-gemberthee - Discovered

De Mojito, al jarenlang een klassieker in cocktail-land. Ben jij ook fan van de mojito, maar lijkt een beetje variatie je ook wel eens lekker? Let dan goed op! Dit is een heerlijke mocktail met kumquats, het perfecte verfrissende drankje als je het ons vraagt!

Moscow mule

Moscow Mule gember - citroengras-gemberthee - Discovered

Een Moscow mule is helemaal upcoming en hard op weg om een blijver te worden in veel cocktailbarren. Deze mocktail is heerlijk fris, maar wel met een pittig randje. Je moet ervan houden, maar sommigen zullen nooit meer zonder kunnen…