Paastaart met mango en blauwe bessen

Pasen vraagt natuurlijk om een zelfgebakken paastaartje. Stop met zoeken, met dit recept zit je gebakken tijdens de paasdagen!
Avocado met ei uit de oven

Dit zonnige recept is lekker als ontbijt en lunch, maar ook als maaltijd met een salade erbij.
Gevulde avocado met zalm en ei

Dit recept is niet alleen heel smakelijk en eenvoudig te maken, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit! Lekker als ontbijtje, lunch of voorgerecht.
Toast met avocado-eiersalade

Deze avocado eiersalade is een heerlijke variatie op de klassieke eiersalade. Lekker licht door de yoghurt, met stukjes avocado erdoorheen. Perfect voor op broodjes, sandwiches, crackers of salades.
Brunchburger met gebakken avocado, ei, spek

Weer een heerlijk recept van TV-kok Mathijs Vrieze. Wil je brunchen met het mondgevoel alsof je een burger eet? Dan is dit recept een gezonder alternatief! Een lekkere dikke plak meergranenbrood met avocado, zachtgekookt ei en uitgebakken spek. Groot voordeel is dat je deze ingrediënten vaak standaard in huis hebt en dus makkelijk vaker een heerlijk lunch- of brunchbroodje kunt maken.
Lentetaartjes met groene asperges

Deze mini lentetaartjes zijn extra lekker met groene asperges en heerlijk bij de brunch.
Physalissmoothie met mango en passiefruit

Heerlijke smoothie met physalis, mango en passiefruit. Lekker bij het (paas)ontbijt!
Focaccia met pomelo met roomkaas en haricots

Voor deze heerlijke broodjes van TV-kok Mathijs Vrieze heb je maar een paar ingrediënten nodig. De combinatie met de fris zoete pomelo is waanzinnig.
Homemade ijstaart met physalis en pitahaya

Ja, deze ijstaart lijkt op die van de bekende tv reclame. Maar deze maak je gemakkelijk zelf en dat is veel leuker én lekkerder. Je bouwt de ijstaart op in laagjes en daarvoor gebruiken we flinterdunne chocolade, gemberkoekjes en plakjes physalisbessen.
Smoothiebowl met mango en passiefruit

Een smoothiebowl is een feest om te zien en om te eten. De smoothie is gegarneerd met zoete mango, cashewnoten en chocolade.