Bananencakejes met physalis en slagroom

Dit is een variatie op het populaire bananabread. Dit zijn praktische kleine cakejes met de verrassende smaak van oranje Kaapse bessen (physalis). Je kunt ze feestelijk garneren met slagroom, maar je kunt het ook gezond houden, aan jou de keuze.

American Pumpkin Pancakes met exotisch fruit

Deze Amerikaanse pannenkoekjes met kwark en exotisch fruit zijn perfect voor het ontbijt. Ze zijn makkelijk en snel klaar te maken en smaken licht kruidig en zoet door de pompoen. Voor een extra winterse smaak kun je nog speculaaskruiden toevoegen.

Crème brûlée met passiefruit en vanille

Een crème brûlée is een heerlijk custard dessert uit de Franse keuken. Het is erg lekker om de smaak van vers passiefruit hieraan toe te voegen. Het bereiden is eenvoudig en snel maar vergt wel wat voorbereidingstijd.

Smoothiebowl van papaya en gember met gekarameliseerde kumquats

Een smoothiebowl maak je in nog geen 10 minuten en is een feestje om te zien én om te proeven! Deze trend is overgewaaid vanuit Azië. Bij een smoothiebowl is het de bedoeling dat je de smoothie versiert met een mooie en lekkere bijpassende garnering. Je kunt hierin natuurlijk variëren en je kunt de bowl eten als ontbijt, lunch, tussendoortje of dessert.

Havermouttaart met sharonfruit

havermouttaart

Deze taart kun je zelfs bakken wanneer je geen bakprins(es) bent! De bodem is van havermout, die garneren we met roomkaas, sharonfruit en physalis.

Smoothiebowl van mango en physalis met gebakken baby-ananas

Een smoothiebowl maak je in nog geen 10 minuten en is een feestje om te zien én om te proeven! Deze trend is overgewaaid vanuit Azië. Bij een smoothiebowl is het de bedoeling dat je de smoothie versiert met een mooie en lekkere bijpassende garnering. Je kunt hierin natuurlijk variëren en je kunt de bowl eten als ontbijt, lunch, tussendoortje of dessert.