Zoete aardappelsoep met pittige kikkererwten

zoete aardappelsoep met pittige kikkererwten

Deze heerlijke zoete aardappelsoep met pittige kikkererwten is perfect om op te warmen. De pittige kikkererwten geven een extra lekkere smaak aan de soep en zorgen dat je lekker vol zit.

Gegratineerde haricots verts met gesmolten kaas

Dit recept van TV-kok Mathijs Vrieze is de eenvoud zelve, maar je likt je vingers erbij af! Deze gegratineerde haricots verts met mozzarella, knoflook, bosui en een snufje komijn is makkelijk te maken en zeer smaakvol.

Gebakken haricots verts met spek en hummus

Haricots verts omwikkeld met spek ken je waarschijnlijk wel. TV-kok Mathijs geeft hier zijn eigen creatieve draai aan door de haricots te bakken met paprika- en baconreepjes, geserveerd met een lekkere bietenhummus.

Gerookte forel met nashipeer en avocado

En goed begin van het Kerstdiner met dit eenvoudige maar o zo lekkere voorgerecht. Forel is weer eens iets anders dan zalm of garnalen en de combinatie met avocado en nashipeer is onvergetelijk.

Bananencakejes met physalis en slagroom

Dit is een variatie op het populaire bananabread. Dit zijn praktische kleine cakejes met de verrassende smaak van oranje Kaapse bessen (physalis). Je kunt ze feestelijk garneren met slagroom, maar je kunt het ook gezond houden, aan jou de keuze.

Flespompoengratin met feta en noten

Een prachtige gratin met flespompoen, feta en noten, een mooi bijgerecht bij je Kerstdiner. Je kunt deze gratin van te voren bereiden, dat scheelt weer keukenstress!

Passiefruit Souffle

Ons Discovered passiefruit smaakt heerlijk in desserts. Dit recept voor soufflé met passiefruit is mooie afsluiter voor een feestelijk diner!