tips & tricks

4 x exotische plant-based wintergerechten

Het koudste seizoen van het jaar is aangebroken, de winter. En daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn. Discovered wil jou daar uiteraard een handje mee helpen. Hoe? Met deze vijf heerlijke maaltijden ben jij helemaal klaar om de kou te bestrijden!

Onze favorieten

Plant-based eten in de winter

De winter is een seizoen dat vaak geassocieerd wordt met lekker eten, warme chocolademelk en gezelligheid. Hierdoor lijkt de drempel hoger om aan een plantaardige levensstijl vast te houden. Maak je geen zorgen, met onze hulp kom jij niks te kort deze winter! Het genieten van plantaardige winterse voeding is allesbehalve saai. Met de overvloed aan heerlijke exotische ingrediënten als flespompoen en zoete aardappel, kun je smaakvolle en voedzame maaltijden bereiden die perfect passen bij de winterse sfeer. Duwtje in de rug nodig? Maak deze vier exotische plant-based wintergerechten! Wedden dat je verbaast zal zijn?

Maar voor je de keuken in duikt…

…willen we je nog twee tips meegeven.

  • Experimenteer met kruiden en specerijen. Denk aan kaneel, nootmuskaat, komijn en rozemarijn. Hiermee voeg je extra warmte en diepte toe aan jouw winterse gerecht.
  • Blijf gevarieerd! De winter is een geweldige tijd om te experimenteren met nieuwe recepten en seizoensgebonden ingrediënten.