Inspiratie
tips & tricks

Exotische lentegerechten met groene groenten

In de lente is het tijd voor lichte gerechten, soepen en salades. Onze exotische groene groenten passen perfect bij de lente. Fris je lentegerechten op met groene asperges, avocado, peulen, sugarsnaps en haricots verts! Wij hebben de beste recepten om je lentegerechten exotisch lekker te maken. Hieronder een paar heerlijke voorbeelden!

Groene pestosalade met sugarsnaps en haricots verts

Een heerlijke groene salade met sugarsnaps, harticots verts, pesto en parmezaanse kaas.

Gewokte peulen met gember, citroen en knoflook

Door de peultjes te wokken met citroen, knoflook en gember ontstaat een ware smaakexplosie!

Groene-asperge-ovenschotel met gamba's, mango en avocado

Een bijzondere, lichte ovenschotel met groene asperges, gamba’s en mango met een lekker avocadosausje erbij.

Gebakken sugarsnaps met hazelnoten en honing

Deze zonnige salade met avocado en papaya in de hoofdrol smaakt heerlijk bij een picknick of barbecue, maar kan natuurlijk altijd en overal!

Pittige avocadosoep

Frisse avocadosoep met een pittige ondertoon. Serveer deze soep met Hollandse garnaaltjes, Bugles en rode peper.

Lentetaartjes met groene asperges

Deze mini lentetaartjes zijn extra lekker met groene asperges en heerlijk bij de brunch.