EXPLORE. TASTE. SHARE.

Feigen in Schokolade mit Joghurteis und Mango

Feigen in Schokolade mit Joghurteis und Mango

Feigen und Schokolade: eine wunderbare Kombination. Servieren Sie dieses Dessert mit Joghurteis und frischer Mango.

Ingrediënten

8 verse vijgen
250 gram (vegan) pure chocolade
Plantaardig ijs
1 mango

Vorbereitung

  • 1
    Was de vijgen in water en let er op dat ze heel blijven. Laat de vijgen echt goed drogen of droog ze voorzichtig met wat keukenpapier. De chocolade blijft niet zitten op vijgen als ze nog nat zijn!

  • 2
    Smelt de chocolade rustig au bain-marie. Pak de vijgen bij het steeltje en dompel ze in de gesmolten chocolade. Plaats de gedompelde vijgen op een bord in de koeling om te drogen (circa 20 min).

  • 3
    Serveer met ijs en verse mango.

  • Die Entdeckung leckerer Exoten...

    Unsere Produkte

    Avocado

    KARAMBOLE

    Zitronengras

    TRINK-KOKOSNUSS

    Flaschenkürbis

    INGWER

    GRANATAPFEL

    Grüner Spargel

    Haricots verts

    KOKOSNUSS

    KUMQUATS

    Limette

    MANGOSTAN

    Mango

    NASHIBIRNE

    PAPAYA

    Passionsfrucht

    Physalis

    Pitahaya (Drachenfrucht)

    ZUCKERERBSEN

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfrucht

    Knackerbsen

    Feigen

    SÜSSKARTOFFEL

    Unsere Website verwendet Cookies, um Ihnen ein besseres Erlebnis zu bieten und um unsere Seite zu verbessern. Mehr erfahren