Inspiratie
tips & tricks
6 lunchtrommel recepten

6 verrassende recepten voor de lunchbox

Back to school & work! Wil je eens wat anders in de lunchtrommel stoppen dan boterhammen? Wij geven je een paar heerlijke ideeën voor een gezonde en gevarieerde meeneem-lunch. Met onze verrassende groenten en fruit maak je er net iets anders en bijzonders van. Veel van de recepten kun je van tevoren klaarmaken, zodat je ze op de dag zelf snel en makkelijk in de lunchtrommel stopt. Handig! Met deze lekkernijen in de lunchbox van jou en/of je kids kan de dag niet meer stuk!
Flespompoenscones

Flespompoenscones

Deze scones van flespompoen zijn heerlijk als ontbijt of lunch, maar ook als tussendoortje. Je kunt ze heel makkelijk van tevoren maken en in je lunchtrommel meenemen voor onderweg.

Clubsandwich

Clubsandwich met avocado

Een clubsandwich is toch net even wat anders dan een gewone boterham. Lekker dik belegd met veel ingrediënten in meerdere lagen, waaronder romige avocado.

Bietenwraps groene asperges

Rode bietenwraps met groene asperges

Lekkere bietenwraps met groene aspergetips, hummus en feta. Door de rode kleur van de wraps en de knalgroene asperges er feestelijk en kleurrijk uit!

Pannenkoekjes van zoete aardappel

Zoete-aardappelpannenkoekjes

Deze pannenkoekjes van zoete aardappel zijn echt heerlijk als ontbijt in het weekend. Mocht je er een paar overhouden, kun je ze ook meenemen voor de lunch of als snack!

Vijgenmuffins

Vijgenmuffins met gember

Heerlijke muffins van havermoutmeel, heerlijke verse vijgen en verse gember. Een gezonde variant op de klassieke muffin, lekker als snack of zelfs als ontbijt of lunch.

Tortilla van zoete aardappel

Zoete-aardappeltortilla

Deze tortilla met zoete aardappel is net wat gezonder en met die lekkere zoete smaak.De tortilla kan je gelijk opeten of bewaren voor de lunch. Koud is hij namelijk ook heel lekker.