Inspiratie
tips & tricks
gegrilde aubergine

6 bijgerechten die je Kerst exotisch maken

Exotische bijgerechten voor je kerstdiner

Naast je hoofdgerecht wil je bij je kerstdiner ook bijzondere en lekkere bijgerechten. We hebben een aantal heerlijke bijgerechten om je kerstdiner extra speciaal te maken.
gegrilde aubergine met vijgen

Gegrilde aubergine met vijgen en mozzarella

Een heerlijk eenvoudig gerecht, geweldig als bijgerecht. Aubergine heeft een klein bittertje wat heel goed combineert met het zoete van de verse vijgen en het romige van (buffel)mozzarella

nashipeer salade met gemberdressing

Nashipeer saladebowl met gemberdressing

Dit is een knapperige salade met herkenbare Aziatische smaken. De combinatie van smaken in deze saladebowl maken het echt tot een feestje.

gepofte zoete aardappel

gepofte zoete aardappel met citroen en olijfolie

Gepofte zoete aardappel is heerlijk van smaak en lekker zacht.. Met olijfolie, citroenrasp, zeezout en peper maak je dit gerecht helemaal af.

pulled chicken wrap met granaatappel

Wraps met pulled chicken en granaatappel

Een verfrissende tandoori kip salade gemaakt van mals draadjesvlees. Heerlijk tussen een kleine wrap met sla en granaatappel.

bladerdeeghapje met flespompoen en kumquats

bladerdeeghapje met flespompoen en kumquats

Het knapperige bladerdeeg met blokjes zoete flespompoen en plakjes frisse kumquats zorgen voor een unieke smaakcombinatie. Heerlijk als bijgerecht.

zoete aardappelspies

Zoete aardappelspies met limoen tahin honingsaus

Met deze heerlijke spies serveer je zoete aardappel net weer even anders. Met de extra lekkere sesam-limoensaus zijn ze zo op.