Inspiratie
tips & tricks
Laagjesontbijt

5 x laagjesontbijt met kwark, granola en exotisch fruit

Kwark, granola en exotisch fruit: een fijne en gezonde manier om je dag te beginnen. Maak er een feestje van met een mooie trifle! Een trifle ken je vast wel als dessert, maar deze variant is toch echt een ontbijtje. De trifle maak je met heerlijke laagjes kwark of yoghurt, (zelfgemaakte) granola en exotisch fruit. Het is heel makkelijk te maken, maar ziet er heel feestelijk uit. Vijf fijne varianten waar wij blij van worden:

Sharonfruit Trifle met speculaasgranola

Deze trifle is echt een verwen-ontbijtje. De heerlijke zelfgemaakte speculaasgranola en het smakelijke sharonfruit vormen met een goede dikke kwark een topcombinatie.

Pomelo Trifle met kwark & granola

Een heerlijke trifle met pomelo, kwark en granola. Maak af met knapperige granaatappelpitjes, kokosvlokken en verse munt.

Granaatappel trifle met kwark en kokosgranola

Deze ontbijttrifle maak je met kwark, granaatappel en zelfgemaakte kokosgranola. Heerlijk en gezond als ontbijt maar trouwens ook heel fijn als dessert!

Papaya Trifle met Griekse yoghurt & granola

Griekse yoghurt, honing, granola en verse papaya vormen samen een glas vol gezond lekkers.

Mango trifle met kwark en kokosgranola

Dit laagjesontbijt is hetzelfde als de granaatappel trifle hierboven, maar dan met heerlijke mango. Je kunt aan beide varianten natuurlijk nog meer exotisch fruit toevoegen, wat je maar wilt.