Inspiratie
tips & tricks
EK recepten

4 x verrassende oranje EK-recepten

Het EK voetbal kijken wordt natuurlijk nog leuker met lekkere hapjes. Wij vieren het EK met de heerlijkste EK-recepten van TV-kok Mathijs Vrieze. Speciaal gemaakt met onze oranje groenten en fruit, zoals zoete aardappel, flespompoen, papaya, sharonfruit, kumquats en physalis Met deze verrassende recepten maak je er thuis een fantastisch oranje feestje van. Hup Holland!
nachos

Nacho's met papayadip en guacamole

Lekkere warme krokante nachos uit de oven met gesmolten kaas. Heerlijk met een combinatiedip van friszoete papaya en romige avocado. Hier kun je geen genoeg van krijgen.

bladerdeeghapje met flespompoen en kumquats

Bladerdeeghapje met flespompoen en kumquats

Een heerlijke trifle met pomelo, kwark en granola. Maak af met knapperige granaatappelpitjes, kokosvlokken en verse munt.

Oranjesoep met zoete aardappel, papaya en pompoen

Oranjesoep met zoete aardappel, flespompoen en papaya

Dit is een echte pure soep waarbij je de smaak van de pompoen en papaya goed proeft! De soep is zowel warm als koud te serveren. De stukjes verse papaya in de soep zijn een zoete verrassing.

havermouttaart

Havermouttaart met sharonfruit, physalis en roomkaas

Deze oranje taart kun je zelfs bakken wanneer je geen bakprins(es) bent! De bodem is van havermout, die garneren we met roomkaas, sharonfruit en physalis.