Inspiratie
tips & tricks

4 exotische mocktails voor fijne zomeravonden

Mocktails zijn alcoholvrije cocktails, fijn als je een keer geen alcohol kunt of wilt drinken. We hebben hier een paar heerlijke mocktails die perfect zijn voor zomerse avonden. Alcoholvrij is al langer een trend, dus je kunt nu schuldvrij genieten van deze tropische mocktails. Deze mocktails zijn een heerlijke combinatie van exotische smaken!

Frisse mojito met kumquats en limoen

De Mojito, al jarenlang een klassieker in cocktail-land. Ben jij ook fan van de mojito, maar lijkt een beetje variatie je ook wel eens lekker? Let dan goed op! Dit is een heerlijke frisse mocktail met kumquats.

Pina Molada met kokos en limoensap

We hebben hier een heerlijke pina molada mocktail die perfect is voor de zomerse avonden waarop je niet kan of wil drinken. Je kunt nu schuldvrij genieten van deze tropische klassieker Piña Colada cocktail. De exotische smaken zijn een heerlijke combinatie.

Moscow Mule met gember

Een Moscow mule is helemaal upcoming, en hard op weg om een blijver te worden in veel cocktailbarren. Deze mocktail is heerlijk fris, maar wel met een pittig randje. Je moet ervan houden, maar sommigen zullen nooit meer zonder kunnen...

Virgin Tom Collins met passiefruit

Dit is een heerlijk frisse mocktail die er ook gelijk heel vrolijk uit ziet door de passievrucht. Ook perfect voor op de ‘VrijMiBo’, maar eigenlijk maakt de dag natuurlijk niet uit.