tips & tricks

4 Exotische hapjes voor een plant-based picknick

Wat heb je allemaal nodig voor een heerlijke plantaardige picknick? Een kleed, verfrissende drankjes, een mand en… snacks natuurlijk! Voor dat laatste schiet Discovered te hulp. Met onze exotische recepten kun je jouw picknick heel speciaal maken. Wie neem jij mee op picknick-date?  

Onze favorieten

Een exotische draai 

Een gewone picknick is maar saai. Exotisch picknicken betekent avontuur! Ruil de standaard sandwich om voor zoete-aardappel tortilla's en voeg eens een vleugje gember toe als je koekjes gaat maken. Een exotische picknick biedt je de kans om creatief te zijn en rechtsaf te slaan waar je normaal links gaat. Het draait allemaal om het experimenteren met nieuwe smaken! Een spannend maar smaakvolle ontdekkingsreis! 

Plant-based picknicken 

In tegenstelling tot een traditionele picknick gaat het bij een plantaardige picknick om gerechten die hoofdzakelijk uit plant-based ingrediënten bestaan. Maar waarom zou je daarvoor kiezen? Omdat het goed is voor jou én voor de natuur. Maar dat niet alleen, er zijn talloze andere voordelen! Zo zijn de plant-based mogelijkheden eindeloos, waardoor jouw picknick vol variatie zit. Van kleurrijke salades, tot bijzondere exotische taarten; alle smaken komen voorbij! Een ander voordeel is dat de plant-based voorbereiding in de keuken ervoor zorgt dat je creatiever wordt. Door te experimenteren met kruiden, specerijen en andere plantaardige ingrediënten kun je nieuwe recepten en smaakcombinaties ontdekken. Ten slotte is het een stuk makkelijker dan je misschien van tevoren zou denken. Met behulp van onze inspiratie, tips en tricks zorg jij binnen no time voor de perfecte picknick. Onze favoriete plant-based picknickrecepten? Die vind je hieronder!